Brest Travel | Nyaralás | Síelés | Körutazás | Városlátogatás | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: 402 00 63 | Mobil: 06 70 940 1677
 
Neckermann Akciók Egzotikus Szigetek Körutazás Hajóutak Repülős Utak Buszos Utak Repülőjegy
  Üdvözöljük kedves látogatónk!
   
  Velünk bárhova elutazhat! Rendszerünkben közel 100 utazásszervező egyesített kínálatát böngészheti, több ezer külföldi út közül választhat.
Ha valamely ajánlatról bővebb információra/ képekre van szüksége, bátran jelezze azt ügyfélszolgálatunkon.

Amennyiben nem találja meg a tökéletes utazást kérjen egyedi ajánlatot!
FŐOLDAL ELÉRHETŐSÉGEINK UTASBIZTOSÍTÁS Neckermann nyaralás Nyaraló Szigetek 10 napon belül induló utazások Téli nyaralás, körutazás Síelés - Síutak Síutak, síszállás, síelés, szállásfoglalás, pályaszállás Adventi utak 2017 Karácsonyi utazás 2017 Szilveszteri Utak 2017-2018 Szilveszter Belföldön 2017-2018 Előfoglalás 2018 Nyaralás Körutazás Körutazás Busszal Körutazás Repülővel Akciós Körutazások Városlátogatás Esküvő külföldön Előfoglalási akciók 2018 Last Minute Utak 2017 Akciós Nyaralás Tengerparti Nyaralás Repülős Nyaralás Nyári utak repülővel Buszos utak - akciók Tengerjáró és Hajós Utak Egzotikus Hajóutak Royal Caribbean Hajóutak MSC Akciós Hajóutak Hajóutak Valentin Nap 2018 2018 Március 15 Velencei Karnevál 2018 Nyaralás - körutazás 2018 Januári utazások 2018 Februári utazások 2018 Márciusi utazások 2018 Áprilisi utazások 2018 Májusi utazások 2018 Júniusi utazások 2018 Júliusi utazások 2018 Augusztusi utazások 2018 szeptemberi utazások Városlátogatások Egzotikus és Mediterrán Utak Akciós Utazás Kedvezményes utak 2017 Német és Osztrák irodák útjai Neckermann Akciók All-inclusive nyaralás Félpanziós nyaralás Önellátásos nyaralás Szállás - Egyéni utazással Gyerekbarát - Családi nyaralás Horvátország Gyerekkel Gyerekvilág és Disney Land Egzotikus utazások Különleges helyek - utazások Búvár helyek - Szállások Luxus és top szállodák Kína utazás Ausztrália és Új Zéland 2017 USA - Amerika 2017 Mexikó 2017 Kuba India Thaiföld Egyiptomi nyaralás - Előfoglalási Akciók 2018 Törökország 2018 Törökország nyaralás 2018 Tunézia 2017 Jordánia 2017 Izrael 2017 Dubai 2017 Franciaország 2017 côte d azur és környéke Bulgária nyaralás 2017 Bulgária Nyaralás Repülővel Bulgária Nyaralás Busszal 2017 Spanyolország nyaralás 2017 Spanyol Nyaralás Repülővel Korzika nyaralás Horvátország nyaralás Görög szigetek Görögország nyaralás Málta nyaralás Maldiv-szigetek Olaszország Tóparti pihenés Buszos nyaralás Skandináv utazások Körutazások Városlátogatások Buszos utazás - akciók Történelmi városok Prága - Prágai hétvége Foci és Sport mérkőzések Hosszú hétvége külföldön Belföldi utak Hétvégi pihenés Belföldi utak, szállások, akciók Hosszú hétvége belföldön Aktív pihenés Aktív Turizmus Wellness szállások külföldön Gyógy és élményfürdők Wellnes szállás belföldön Háziállat barát szállások Karneválok a világ tájain Hotel, Panzió, Apartman Két napos Utazások Hotel Booking - Online foglalás Szállásfoglalás Valuta árfolyamok Facebook oldalunk Google+ oldalunk

Online Jegyvásárlás
Brest Travel

 


Utazás módja*: Város: Szállás típusa:
Ország*: Indulás: Ellátás:
Térség: Rugalmasság:
Árak (tól-ig): Rendezés módja:

Repülőjegy

Repülőjegy vásárlás előtt kérjük, hogy tanulmányozzal online repülőjegy foglalási szabályainkat!  - Általános szerződési Feltételek - Ászf

Repülőjegy FoglalásRepülőjegy - Online repülőjegy foglalás, olcsó fapados turista vagy luxus, busines, first, prémium economy repülőjegyeket a légitársaságok menetrendjei, járatai között, majd a kiválasztott repülőjegyét online lefoglalhatja és átutalással vagy személyesen készpénzben is kifizetheti irodánkban. Átutalásos fizetés esetén e-mailben küldjük meg számláját, repülőjegyét - beszálló kártyáját. Telefonon is megrendelheti repülőjegyét, megkeressük az Önnek legjobb járatot a legolcsóbb áron.

Ez az oldal, a Brest Utazás repülőjegy kereső és ár összehasonlító - foglalási rendszere a repjegy.cloud startlapja.
Online repülőjegy vásárlás a légitársaságok összehasonlító ára alapján.

Repülőjegy vásárlás előtt kérjük, hogy tanulmányozza online repülőjegy foglalási szabályainkat!


Nézd meg további akciós nyaralási ajánlatainkat is

All-inclusive nyaralás   Last-minute nyaralás   Akciós nyaralás    Repülős nyaralás   Hajóutak

Nyaralás Előfoglalás    Tengerparti nyaralás    Nyaraló Szigetek    Buszos nyaralás    Körutazások


Online repülőjegy foglalási feltételek

Az  utazas.brest.hu/repulojegy  weboldalon történő repülőjegy foglalással és a vonatkozó díjak megfizetésével fuvarozási szerződés jön létre az érintett légitársaság és az utas között, melyet a Brest Consulting Kft. mint a Brest Travel Utazásközvetítő Iroda és  utazas.brest.hu/repulojegy  weboldal üzemeltetője és tulajdonosa (székhely: 1161 Budapest, Rákosi út 110., MKEH Utazásközvetítői működési engedély szám: U001117, adószám: 13197380-2-42 ) mint ügynök közvetítő. A Brest Consulting Kft. mint Brest Travel Utazásközvetítő Iroda beszedi a légitársaságokat illető fuvardíjat, illetékeket és egyéb díjakat. A közvetítési tevékenységért a Brest Consulting Kft.-t azaz a Brest Travel Utazásközvetítő Irodát szolgáltatási díj illeti meg.

Fizetésmódok, jegyek átvétele:

Készpénzes fizetés: Amennyiben Ön a jegyet irodánkban szeretné kifizetni és átvenni, felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy irodánkban a vételár csak készpénzzel egyenlíthető ki.

Átutalásos fizetés esetén a repülőjegyeket csak akkor tudjuk kiállítani, ha a jegyek ellenértéke a fizetési határidő napján ( munkanapokon legkésőbb 15 óráig ) bankszámlánkra megérkezik.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bankok hétvégén és ünnepnapokon nem teljesítenek utalást!

Repülőjegy átvételi határidő:

Az online rendszerben foglalt repülőjegyeket a visszaigazoláson jelzett határidőig meg kell vásárolni. A határidő lejárta után foglalása törlődik. Kérjük, vegye figyelembe irodáink nyitva tartási rendjét is! A légitársaságok az automatikusan megadottnál korábbi jegykiállítást is előírhatnak (pl. foglalás napján történő megvételt; 12 vagy 24 órán belüli jegykiállítást; elővételi kötelezettséget stb.), így a fizetési határidő már napközben lejárhat; ezért kérjük, hogy a foglalás után azonnal vegye fel a kapcsolatot a kiválasztott irodánkkal!

Árak és illetékek:

A repülőjegy vételára a jegykiállításig változhat, mivel a légitársaságok fenntartják a jogot a változtatásra, előzetes figyelmeztetés nélkül is. A legolcsóbb vételár érdekében javasoljuk, hogy minél előbb vásárolja meg repülőjegyét!

Egyes akciós repülőjegy árak nem tartalmazzák a fedélzeti étel-italfogyasztást, a feladható poggyász díját, offline check-in felárat, stb. Kérjük, erről tájékozódjon irodánkban!

Utasnevek megadása:

Az online rendszerben történő repülőjegy foglalás esetén kérjük, hogy az utasok pontos, útlevélben szereplő nevét adja meg! Amennyiben az utas útlevelében szerepel a dr. titulus is, ezt a DRMS (hölgyek) vagy DRMR (urak) megszólítás kiválasztásával jelezze.

Ha az utas teljes neve hosszabb, mint 23 karakter, akkor kérjük, hogy a repülőjegy foglalást kérje kollégáinktól! A foglalás befejezése előtt győződjön meg róla, hogy a foglalás az utas útlevelében szereplő névre és az Ön által kért dátumokra, járatokra lett elkészítve! A foglalás befejezése után a név már nem módosítható! Bizonyos esetekben, pl. Egyesült Államokba vagy Ausztráliába történő utazás esetén még egy betű eltérés is problémát jelenthet.

Repülőjegy foglalása csecsemők és kisgyermekek számára:

Csecsemők: az utazás teljes időszaka alatt nem töltik be a 2. életévüket, nem foglalnak számukra saját ülést és mindegyik csecsemő utassal 1-1 felnőtt utazik.
Gyermekek: az utazás megkezdésekor 2 évnél idősebbek, de nem töltötték be a 12. évet és legalább egy felnőtt kísérővel utaznak.
Kíséret nélkül utazó csecsemők és gyermekek (16 éven aluliak) számára online rendszerünkön nem foglalható repülőjegy. Ilyen esetben kérjük, hogy keresse meg valamelyik irodánkata foglaláshoz.

Kapcsolattartó megadása:

Menetrendi változás, járattörlés esetén a foglalásban kapcsolattartóként megjelölt személyt értesítjük. Kérjük, hogy ezen adatokat (név, telefon, e-mailcím) mindig pontosan töltse ki!

Többszörös foglalás:

Egy utas számára ugyanazon időszakra és úti célra csak egy repülőjegy foglalás engedélyezett. A többszörös foglalásokat a légitársaságok (mivel az utas több helyet foglal de csak egyet fog megvásárolni) előzetes figyelmeztetés nélkül törölhetik.

Útlevél, vízumok:

Kérjük, hogy a jegyvásárláshoz hozza magával az összes utas útlevelét! Az úti okmányok, vízumok beszerzése az utas feladata és felelőssége. Kérjük, hogy utazása előtt ellenőrizze úti okmányait, vízumát és kérdezzen rá az esetleges tranzit vízumokra, érdeklődjön kollégáinknál!

CSAK AZ ELŐÍRT UTAZÁSI OKMÁNYOKKAL (ÚTLEVÉL ÉS VÍZUM) LEHET UTAZNI.

EGYES ÁLLAMOK KORMÁNYAI ELŐÍRHATJÁK AZ UTASADATOKKAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÁS NYÚJTÁSÁT VAGY AZ AZOKHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉS LEHETŐSÉGÉT.

Védőoldások:

Egyes országok kötelezően előírnak védőoltásokat a beutazás feltételeként, emellett több országba ajánlottak bizonyos védőoltások vagy megelőző tabletták (pl. malária ellen). Részletes, naprakész információt a Nemzetközi Oltóközpontban kaphatnak. Az egészségügyi követelmények betartása az utazó felelőssége.

Check-in:

Kérjük, hogy belföldi és Európán belüli járatok esetében indulás előtt legkésőbb 2 órával, egyéb járatok esetében 3 órával jelentkezzen be járatához.

Egyes légitársaságok a repülőtéren történő (offline) check-in szolgáltatásért díjat kérnek. Javasoljuk, hogy amennyiben a légitársaság lehetővé teszi a weboldalán az internetes (online) check-in szolgáltatást, így jelentkezzen be járatára! További tájékoztatásért forduljon utazási irodájához vagy a légitársasághoz.

Járatok sorrendje:

A járatokat csak a repülőjegyben feltüntetett sorrendben, egymást követően lehet igénybe venni! Nem lehetséges szakaszok kihagyása, illetve felcserélése. A szabály megszegése esetén a légitársaság a továbbutazásra szóló jegyet érvénytelenítheti, mely folyamat Irodánktól független és ráhatásunk nincs.

No-show:

Amennyiben az utas nem jelent meg időben a járat indulása előtt a repülőtéren, a légitársaság törölheti a foglalást, és a teljes repülőjegy érvénytelenné válik.

Repülőjegy rekonfirmálása:

Kérjük, hogy a repülőjegy oda- és visszaútját az indulás előtt 72 órán belül a légitársaságnál erősítse meg azaz rekonfirmáltassa! Így tud értesülni az esetleges menetrendváltozásokról, járattörlésekről. A … weboldal illetve a … Utazási Iroda nem felel a járatok késéséből vagy törléséből származó károkért.

Helyszínen fizetendő illetékek:

Bizonyos országokban lehetnek olyan reptéri illetékek, melyek kizárólag ott helyben fizethetőek. Ezeket az adókat gyakran minden jelzés nélkül vetik ki, vagy változtatják meg. Javasoljuk, hogy erre az oda- illetve visszaút megerősítésénél kérdezzen rá külföldön a légitársaságnál.

Módosítás, jegyvisszaváltás:

A légitársaságok a megrendelések módosításáért / lemondásáért jegytípusonként eltérő összegű díjat számítanak fel, melyekről a jegy kiállításakor tájékoztatást adunk. A légitársasági költségeken felül X Ft / jegy módosítási vagy X Ft / jegy jegyvisszaváltási díjat számítunk fel.

Kiegészítő szolgáltatások díjai:

Egészségügyi vagy vallási okokból lekért kiegészítő szolgáltatások ügyintézése (pl. tolószék lekérése, speciális étkezés foglalása, stb.): ingyenes.

Ülőhely foglalás szervíz díja:

Szerződés szerint a weboldalt üzemeltető utazási irodát illeti meg, szolgáltatási díj címén az alábbiak szerint:

 • Európán belüli útvonalakra turista osztályon 5.000.-Ft / utas / alkalom, a légitársasági díjon felül.

 • Európán kívüli útvonalakra turista osztályon 10.000.-Ft / utas / alkalom, a légitársasági díjon felül.

 • Minden útvonalra business és first class osztályra 20.000.-Ft / utas / alkalom, a légitársasági díjon felül.

 • Online check-in és beszállókártya nyomtatás: 1.000.-Ft / utas / alkalom.

 • Egyéb kiegészítő szolgáltatások (pl.: kisállatok szállítása, sportszerek, méretes csomag, stb.) ügyintézési díja a légitársaság szolgáltatási díján felül 2.000.-Ft.

 • Személyes jegyátvétel, vagy személyely jegyvásárlás esetén irodánk további személyes ügyintézési díjat számol fel, melynek összege további 2.000.-Ft / utas / alkalom.

A repülőjegy foglalásával valamint a weboldal használatával egy időben Ön maradéktalanul elfogadja a Brest Consulting Kft. mint a Brest Travel Utazásközvetítő Iroda és a http://utazas.brest.hu weboldal üzemeltetője és tulajdonosa szerződési, használati és foglalási feltételeit, továbbá a repülőjegy megvásárlásával kapcsolatos szerződési, fizetési és átvételi feltételeket, szabályozásokat. Irodánk elérhetőségeEgyéb hasznos információkFedélzetre nem vihető tárgyak:

 • Veszélyes árunak minűsülő, poggyászban nem szállítható anyagok és tárgyak.

 • Támadásra vagy védekezésre készített vagy szánt tárgyak, mint tüzifegyverek és hegyes, éles vagy tompa fegyverek, amelyek közé tartozhatnak a gumibotok, bárdok és nehezített vagy szöges végű botok

 • A fenti tárgyak utánzatai

 • Minden általános használatra szolgáló tárgy, amelyet védekező vagy támadó fegyverként lehet felhasználni, pl. jégbárdok, hegymászó botok, késes borotvák, hegyes ollók, kések, bicskák, szerszámok, túlnyomásos palackok/tartályok és minden olyan tárgy, amely gyanúra adhat okot.

 • Olyan elektronikus eszközök, amelyek zavarják a navigációt vagy a repülőgép elektronikus rendszerét, mint hordozható FM rádió- és televízió vevőkészülékek, mozgó telefonok, hordozható adó-vevő készülékek, hordozható rádióvezérlésű készülékek, olyan elektromos készülékek, amelyek elemköteggel vagy más külső erőforrással működnek, kivéve hordozható mérőműszereket, hallókészülékeket, elektromos borotvákat, kalkulátorokat és más olyan elektronikus készülékeket, amelyekre a hajózószemélyzet előzetes engedélyt ad.


Veszélyes áruk az utaspoggyászban:

Biztonsági okokból az alábbi veszélyes áruk nem fuvarozhatók személyi (feladott vagy kézi) poggyászban/poggyászként

 • Sűrített gázok (mélyhűtött, gyúlékony, nem gyúlékony és mérgező), pl. bután oxigén, folyékony nitrogén, könnyűbúvár légzőkészülék,

 • Korrodáló anyagok - pl. savak, lúgok, higany, folyadékos akkumulátorok,

 • Robbanóanyagok - töltények, petárdák, rakéták, marokfegyverek, töltények és vaktöltények és szalagpatronok

 • Gyúlékony folyadékok és szilárd anyagok – pl. öngyújtótöltő, gyufa, festékek, hígítók, gyújtó anyagok, felfordított helyzetben használt öngyújtók, öngyújtótöltet. Az utas személyes használatára szánt gyufát magánál tarthat.

 • Radioaktív anyagok

 • Olyan diplomata- és aktatáskák, amelyekben beépített riasztóberendezés van

 • Oxidáló anyagok – pl. fehérítő és peroxidok

 • Mérgező és fertőző anyagok – pl. rovarirtók, gyomirtók és élő vírusok

 • Egyéb veszélyes áruk – pl. mágneses anyagok, ártalmas vagy zavaró anyagok.

 • Az utazás során szükséges, alkoholtartalmú gyógyszerek és kozmetikumok, pl. hajlakk, parfümök és gyógyszerek korlátozott mennyiségben szállíthatók. Ezen cikkek nagy része légiáruként fuvarozható a fuvarozási előírások szerinti csomagolásban.POGGYÁSZ: Bizonyos tételekre külön érték megállapítás kérhető. A fuvarozók speciális szabályokat írhatnak elő törékeny, értékes vagy romlandó árukra, ezekről a fuvarozótól kaphat tájékoztatást.

Feladott poggyász: A fuvarozók bizonyos súlyú díjmentes poggyász felvételét engedélyezhetik, amelyet utazási osztályonként és/vagy útvonalanként állapítanak meg. Az ezen felüli poggyászra túlsúly díjat számíthatnak fel, erről a fuvarozó ad tájékoztatást.

Kézipoggyász: A fuvarozók bizonyos súlyú díjmentes kézipoggyász felvitelét engedélyezhetik, amelyet utazási osztályonként, útvonalanként és/vagy repülőgép típusonként állapítanak meg. A kézipoggyász lehetőség szerint minél kisebb legyen, erről a fuvarozó ad tájékoztatást. Ha a fuvarozásban több fuvarozó vesz részt, a díjmentes feladott/kézipoggyász mennyisége fuvarozónként változhat.

AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKON BELÜLI UTAZÁSRA VONATKOZÓ POGGYÁSSZAL KAPCSOLATOS SPECIÁLIS FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS:

Az Egyesült Államokon belüli belföldi fuvarozás esetében a szövetségi szabályok szerint a poggyásszal kapcsolatos felelősségbiztosítás legalább 33 000 USD utasonként, vagy a 14 CFR 254.5-ben jelenleg kötelezően megállapított összeg.

MEGJELENÉS IDŐPONTJA: az adatlapon/nyugtán szereplő időpont a repülőgép indulási ideje. Az indulási idő nem egyezik meg azzal az időponttal, amikor meg kell jelennie a jegykezelésnél,vagy amikor készen kell állnia a beszállásra. A fuvarozó visszautasíthatja a fuvarozást, amennyiben elkésik. A fuvarozó által megadott megjelenési időpont az a legkésőbbi időpont, amikor még az utasok fuvarozásra felvehetők; a fuvarozó által megadott beszállítási idő pedig az a legkésőbbi időpont, amikor az utasoknak beszállásra kell jelentkezniük.

VESZÉLYES ÁRUK: Biztonsági okokból a veszélyes árukat csak külön engedéllyel lehet a feladott vagy kézi poggyászban elhelyezni. A veszélyes áruk, a teljesség igénye nélkül, az alábbiak: sűrített gázok, korrodáló anyagok, robbanóanyagok, gyúlékony folyadékok és szilárd anyagok, radioaktív anyagok, oxidáló anyagok, mérgek, fertőző anyagok és beépített riasztóval felszerelt aktatáskák. Biztonsági okokból egyéb korlátozások is fennállhatnak, ezekről a fuvarozótól kérhető tájékoztatás.


 


       
© 2011 Travelmax Elérhetőségek | Impresszum | Utasbiztosítás | Oldaltérkép | Általános Szerződési Feltételek - ÁSZF | Kiemelt Partner Utazási Irodák | Repülőjegy | tengerparti.utazas.hu | repulos.utazas.hu | buszos.utazas.hu | akcios.utazas.hu | last-minute.utazas.hu | nyaralas.utazas.hu | olcso.utazas.hu | brest.utazas.hu | repjegy.cloud | repulojegy.cloud | torokorszagi.utazas.hu | tuneziai.utazas.hu | egyiptom.utazas.hu | jordania.utazas.hu Powered by:
Brest Consulting Kft. | Brest Travel Utazásközvetítő Iroda | utazásközvetítői működési engedély szám: U001117